Direct Contact

Algemeen telefoonnummer: 

023 584 62 29


Mailadres:

info@hmvanhaaster.nl


Bezoekadres:

Bartenweg 5, 2182 BV Hillegom


Twitter   LinkeIn   Facebook

HM van Haaster & Zonen B.V. is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar actief is in de productie van Tulpen, Hyacinten en Narcissen.

Advies, kennis en begeleiding


HM van Haaster is een bekend bedrijf in de bloembollenbranche. De klant staat bij ons altijd centraal. Door de jarenlange ervaring en enorme kennis over bloembollen geven we altijd met veel plezier gedegen advies aan de klant. We zijn gespecialiseerd in het programmeren van bloembollen voor pot en snijcultuur voor broeiers in binnen- en buitenland.


Telen en exporteren

HM van Haaster is nog één van de weinige bloembollenbedrijven in Nederland die zowel teelt als exporteert. Door deze combinatie is er kennis aanwezig van de markt van bollen tot en met het eindproduct en kan er,  indien nodig, snel worden ingespeeld op veranderingen binnen de keten.

De exportafdeling verkoopt vanzelfsprekend bollen uit eigen kwekerij, maar koopt ook gericht in bij specifieke kwekers zodat de klant precies die bollen krijgt die hij wenst. Tijdens gesprekken met de klant wordt het bollenprogramma voor pot of snijcultuur besproken. Volgens dat programma worden de bollen door middel van verschillende temperatuurbehandelingen geprepareerd en verzonden.