Direct Contact

Algemeen telefoonnummer: 

023 584 62 29


Mailadres:

info@hmvanhaaster.nl


Bezoekadres:

Bartenweg 5, 2182 BV Hillegom


Twitter   LinkeIn   Facebook
Nieuws
30 maart 2015
Interview Louis Jr. Leidsdagblad 24 Maart Lees verder
23 oktober 2013
Bedrijfsbezoek door provinciale staten Zuid Holland Lees verder

HM van Haaster & Zonen Export BV is al ruim 60 jaar een expert in het exporteren van bloembollen.

Er is binnen ons bedrijf veel kennis en ervaring opgebouwd over het product bloembollen en met name over het programmeren en prepareren. 

HM van Haaster is gespecialiseerd in het programmeren van bloembollen voor broeiers in binnen- en buitenland. Hiervoor beschikken we over een modern schuren- en cellencomplex van ongeveer 6.000 m2.

De exportafdeling verkoopt vanzelfsprekend bollen uit eigen kwekerij, maar koopt ook gericht in bij specifieke kwekers zodat de klant precies die bollen krijgt die hij wenst. Tijdens gesprekken met de klant wordt het bollenprogramma voor pot of snijcultuur besproken. Volgens dat programma worden de bollen door middel van verschillende temperatuurbehandelingen geprepareerd en verzonden.


Assortiment

Het assortiment voor de export bestaat uit Tulpen, Narcissen, Hyacinthen, Dahlia's, Irissen, Gladiolen, Cannas, Freesias, Amarylissen en overige bijzondere knolgewassen.
HM van Haaster is u graag van dienst bij het maken van uw keuze. Ook kunt u een selectie maken in onze online catalogus.